Goda Råd är inte dyra

På PelletsFörbundet tror vi att det är många villaägare som redan gömt den kalla senvintern 2018. Vi fick ju en ovanligt varm och torr sommar. En sommar som nu alltmer har börjat övergå till höst. Detta borde påminna oss om att det kommer en ny vinter även detta år. Om den blir regnig och mild eller isande kall är det ingen som vet. Men vi vet att den kommer.

Även om vi tror att förra vinterns bristsituation var både extraordinär och oväntad, finns det inga garantier för att det inte kan hända igen. Som villaägare kan det därför vara klokt att redan tidigt på hösten ta hem någon extra pall med pellets som man låter stå orörd till eldningssäsongen närmar sig sitt slut. Då har man ett eget ”beredskapslager” att ta till om det skulle krisa till sig igen. Det kan visa sig vara en billig trygghetsförsäkring för familjen. PelletsFörbundets råd till dig som villaägare!